Trendhagyó Zenei Mindenevés

TreZeM

TreZeM

Két friss klip

2019. február 23. - dann O)))

Tegnap két kiváló banda is új klippel debütált a tecsőn, és bizony mindkettő igazán figyelemreméltó. 

Snarky Puppy - Bad Kids to the Back

A megszámlálhatatlan kiváló zenésszel dolgozó amerikai zenekar ezzel az új dallal is hozza azt a magas színvonalat, amit már megszokhattunk tőlük (akárcsak a már korábban közzétett másik új szám is). Ez a funky-s fúziós jazz annyira felismerhető, annyira az övék, és olyan pozitív energiákkal van tele, hogy számomra mindig lelkesítő hallgatni őket. És nézni is jó őket, mert láthatóan maguk is élvezik az alkotást - ez a klip ugyanakkor nem feltétlenül adja magát első blikkre, a sok animáció miatt picit nehéz követni, de érdemes kitartani, újra elővenni, mert jól passzol az izgalmas, némileg Richard Linklater animációs filmjeit (Waking Life, A Scanner Darkly) idéző képi világ a dalhoz. Jó beharangozó a március idusán érkező új albumhoz.

 

Devin Townsend - Genesis

No, de az igazi vizuális orgiát és stíluskavalkádot a kanadai zseni klipje hozta - ez elsőre tényleg WTF-élmény volt... A címhez méltóan Hevy Devy mindent belepakolt, ami az ő világára jellemző, és a kezdeti sokk után nagyon is működik, magával ragadja az embert. Ezt a vállrándítós, önironikus attitűdöt a kiváló zene "komolyságával" ötvözni csakis ő tudja. Nagyon várom a március végén érkező új lemezt és a novemberi koncertet is Budapesten.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trezem.blog.hu/api/trackback/id/tr7114645105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása